Creatori ai ideilor care contează!

Aşa cum îi spune şi numele, Grey Matter HUB, este locul ideal pentru minţi creative, idei inteligente şi evenimente out of the box.
Covingerea noastră este că la baza oricărei idei se află materia cenuşie a creatorului,
de aceea Grey Matter HUB este locaţia perfectă pentru tine şi echipa ta.

Încă de la lansarea sa, în martie 2020, Grey Matter HUB a devenit sediul principal
al unora dintre cele mai creative şi digitale echipe de marketing şi IT din startup -ul românesc.

Amplasat în centrul capitalei într-una dintre cele mai uşor de accesat intersectii,
Grey Matter HUB îşi are sediul într-o cladire cu iz interbelic în care istoria se întâlneşte cu tehnologia de ultimă oră.

Învăluit într-un aer chic şi emanând o atmosferă primitoare, găzduieşte birouri şi săli de conferinţă, cu lumină naturală,
mobilier versatil şi elegant, internet wi fi, videoproiectoare, flipchart-uri, spaţii de depozitare pentru membri şi imprimante.

La Grey Matter HUB îţi promitem că ai să primeşti exact ceea ce îţi doreşti.
Încă de la început suntem 100% transparenţi cu tot ce înseamnă costuri şi aşa vom rămâne.

Îţi oferim o varietate de birouri şi spaţii de eveniment pentru 2 până la 35 de persoane.
Pentru noi este o onoare că tu şi echipa ta ne-aţi ales şi suntem nerăbdători să vă ajutăm cu tot ce înseamnă organizarea conferinţei voastre.
Te încurajăm să ne pui la încercare cu cele mai creative cereri şi să ne permiţi
să ne ocupăm noi de tot ce înseamnă logistica evenimentului tău.

Dacă eşti în căutarea unui birou privat pentru tine şi echipa ta,
rezervă-ţi o vizită privată a celui mai creativ hub boutique din centrul capitalei şi lasă-te cucerit de Grey Matter HUB.

Închirierea unui birou clasic este o pierdere uriaşă de timp şi resurse. Pe lângă costurile ridicate
te vei confrunta şi cu furnizori şi utilităţi care mai de care mai complicate,
de la contracte pentru internet, apă, gaze şi electricitate până la consumabile sau costuri de administrare.
Este un full time job pentru oricine. Şi oare mai ai timp de aşa ceva?

Din fericire noi suntem aici, special ca tu să nu te ocupi de niciuna dintre aceste lucruri logistice şi
ca să îţi poti administra bugetul astfel încât să îţi mai rămână şi pentru o vacanţă minunată.

Eram în căutarea unui loc care să poată găzdui cursurile Coders Lab. Grey Matter HUB a fost soluția inteligență atunci când vine vorba de săli de curs luminoase, spațioase și moderne cu pachete avantajoase și oferte flexibile.
Recomand Grey Matter HUB.

Nicoleta Măcineanu, Project Manager Coders Lab

Eram în căutarea unui spațiu care să poată acomoda până la 35 de persoane pentru cursurile Coders Lab în cadrul cărora sunt profesor. Grey Matter HUB mi-a oferit cea mai avantajoasă oferta all inclusive și a devenit partener oficial al cursurilor Coders Lab.
Recomand Grey Matter HUB.

Cătălin Marin, IT specialist

În calitate de Freelancer am nevoie de un spațiu flexibil, liniștit și central. Grey Matter HUB m-a cucerit cu atmosfera primitoare și caldă și echipa minunată alături de care mi -am dorit să rămân. Mă bucur de alegerea făcută.
Recomand Grey Matter HUB.

Cristina, Freelancer

Eram în căutarea unui sediu central pentru compania noastră. Principalele criterii care au stat la baza alegerii Grey Matter HUB au fost locația centrală, orele flexibile, pachetele avantajoase și înregistrarea punctului de lucru. Mă bucur că am făcut această alegere.
Recomand Grey Matter HUB.

Valeriu Daneș, Manager IVOA Solutions DMLC

Cine spune că nu le poți avea pe toate? Pentru mine comunitatea este cel mai important factor atunci când trebuie să aleg un birou. La Grey Matter HUB am găsit mixul perfect dintre minți creative, echipe digitale și cursuri IT cu spirit de ONG-uri. Sunt încântat că am ales să lucrez aici.
Recomand Grey Matter HUB.

Mugur, Specialist IT Coders Lab

A avea un birou central este mereu un mare plus atunci când jobul pe care îl ai este unul dinamic și mereu pe fugă. Grey Matter HUB se află la 10 minute distanță de mers pe jos de stația de metrou Piața Universității, lucru care a făcut ca acesta să fie biroul ideal pentru mine.
Recomand Grey Matter HUB.

Ovidiu Paraschiv, Specialist Vânzări soluții IT

În calitate de consultant legal am în permanentă nevoie de un loc în care să îmi pot organiza ședințele și întâlnirile. La Grey Matter HUB am găsit o varietate de săli de ședință, pachete avantajoase, lumină naturală și terase private. Sunt fericit cu alegerea făcută și:
Recomand Grey Matter HUB.

Dorinel Tănase, Jurist

La Grey Matter HUB am găsit o locație în care toate proiectele Kite  pot deveni realitate. Fie că vorbim de sediul companiei sau de spaț îi de eveniment, Grey Matter HUB este un spațiu unde exact așa cum ii spune și numele, lucrurile sunt bine gândite și create special pentru că tu să îți poți atinge potențialul maxim.
Recomand Grey Matter HUB.

Ioana Cristea, Managing Director Kite Digital Agency

În calitate de fotograf profesionist sunt mereu atentă la detaliile spațiului în care urmează să lucrez. Grey Matter HUB este locația ideală pentru ședințe foto profesioniste, datorită spațiilor luminoase, tavanelor înalte și a atmosferei calde, care se regăsește în fiecare dintre săli.
Recomand Grey Matter HUB.

Alexandra Chioveanu, Fotograf

Încă de când mi-am început activitatea ca freelancer am fost fascinat de spațiile neconvenționale. Am căutat o locație centrală cu un mediu dinamic și liniștit în același timp. M-am bucurat să găsesc toate acestea la Grey Matter HUB.
Recomand Grey Matter HUB.

Silviu Petrescu, Freelancer

Atunci când locuiești în afara capitalei, accesul la un birou central este foarte important. Grey Matter HUB se află la 10 minute de stația de metrou Piața Universității și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să îmi stabilesc sediul aici.
Recomand Grey Matter HUB.

Radu, Specialist IT Coders Lab

Căutam o locație în care workshopurile mele de styling personal să se potrivească perfect. Grey Matter HUB a venit ca o surpriză pentru mine iar locația lor a devenit imediat preferata mea pentru cursuri și workshopuri de styling și design. Mă bucur că am făcut această alegere.
Recomand Grey Matter HUB.

Irina Markovits, Stilist personal

Muzele au nevoie de Grey Matter HUB. Crearea unei strategii de brand implică foarte multă creativitate și materie cenușie. Pentru mine Grey Matter HUB este locul acela în care mă regăsesc mereu atunci când sunt în căutare de inspirație.
Recomand Grey Matter HUB.

Victoria Tarnovski, Freelancer

Am ales să lucrez la Grey Matter HUB datorită spiritului creativ și atmosferei calde pe care o regăsesc aici. Grey Matter HUB m-a cucerit cu designul minimalist, atenția pentru detalii și pachetele avantajoase pentru tot ce înseamnă birouri și spații de co working.
Recomand Grey Matter HUB.

Andrei Tarnovski, Manager Perestroika

Poți fi cine vrei tu să fii atâta timp cât ai spațiul ideal pentru a te dezvolta. Când spun Grey Matter HUB primele lucruri care îmi vine în minte sunt creativitatea și o minte deschisă. Cu toții avem materie cenușie în noi, ține doar de noi să o accesăm și să ne concentrăm pe ea.
Recomand Grey Matter HUB.

Ana Stan, Co fondator Grey Matter HUB

Știi că ai găsit locația perfectă atunci când arhitectura interbelică se îmbină perfect cu designul minimalist, spațiile luminoase, și servicii all inclusive. Acestea sunt unele dintre atributele care stau la baza Grey Matter HUB și care îl face pe acesta să fie cea mai bună soluție all inclusive pentru spații private de birouri, co work și săli de eveniment.
Recomand Grey Matter HUB.

Gabriel Stan, Co fondator Grey Matter HUB

În calitate de Make up artist și trainer sunt în permanentă în căutare de locații creative, cool out of the box cu un vibe proaspăt. La Grey Matter HUB am găsit o varietate de săli de workshop, moderne, cu lumina naturală și terase private. M-am îndrăgostit de atmosfera primitoare și de serviciile iresprosabile!
Recomand Grey Matter HUB.

Adina Vlad, Make up Artist Rimmel London

Atunci când lucrezi într-un domeniu precum sunt resursele umane, ești mereu în căutarea unor soluții ideale pentru organizare de conferințe și ședințe în afară biroului. Grey Matter HUB este spațiul ideal pentru mine și echipa mea. Oferă spații de conferință pentru până la 35 de persoane și este perfect pentru orice tip de întâlnire ți-ai dori.
Recomand Grey Matter HUB.

Roxana Bulf, Specialist HR

A fi mereu în pas cu ultimele trenduri și noutăți, este mereu istovitor dacă nu ai un partener de încredere care să te susțină in toate proiectele. Pentru mine Grey Matter HUB este soluția completă de co working și săli de workshop, la care mă întorc mereu cu mare drag.
Recomand Grey Matter HUB.

Ioana Dumitrache, Blogger

Ori de câte ori am nevoie de un spațiu de lucru în afara biroului, mă reîntorc cu drag la Grey Matter HUB. Locație centrală, servicii all inclusive, design modern și o atmosferă foarte primitoare.
Recomand Grey Matter HUB.

Ștefan Burloiu, Specialist IT

Ador să lucrez în spații dinamice și flexible, cu un design ieșit din comun și o atmosfera cât mai călduroasă. Pentru mine Grey Matter HUB a devenit ca o a doua casă, datorită arhitecturii interbelice, designului elegant și versatil și flexibilității pe care o găsesc de fiecare dată pentru oricare dintre proiectele mele.
Recomand Grey Matter HUB.

Mihaela Nadia Sandu, Director Hands Across România

Creatori ai ideilor, care contează!

Aşa cum îi spune şi numele, Grey Matter HUB, este locul ideal pentru minţi creative, idei inteligente şi evenimente out of the box.
Covingerea noastră este că la baza oricărei idei se află materia cenuşie a creatorului,
de aceea Grey Matter HUB este locaţia perfectă pentru tine şi echipa ta.Î

Amplasat în centrul capitalei într-una dintre cele mai uşor de accesat intersectii,
Grey Matter HUB îşi are sediul într-o cladire cu iz interbelic în care istoria se întâlneşte cu tehnologia de ultimă oră.

Învăluit într-un aer chic şi emanând o atmosferă primitoare, găzduieşte birouri şi săli de conferinţă, cu lumină naturală,
mobilier versatil şi elegant, internet wi fi, videoproiectoare, flipchart-uri, spaţii de depozitare pentru membri şi imprimante.

La Grey Matter HUB îţi promitem că ai să primeşti exact ceea ce îţi doreşti.
Încă de la început suntem 100% transparenţi cu tot ce înseamnă costuri şi aşa vom rămâne.

Îţi oferim o varietate de birouri şi spaţii de eveniment pentru 2 până la 35 de persoane.
Pentru noi este o onoare că tu şi echipa ta ne-aţi ales şi suntem nerăbdători să vă ajutăm cu tot ce înseamnă organizarea conferinţei voastre.
Te încurajăm să ne pui la încercare cu cele mai creative cereri şi să ne permiţi
să ne ocupăm noi de tot ce înseamnă logistica evenimentului tău.

Dacă eşti în căutarea unui birou privat pentru tine şi echipa ta,
rezervă-ţi o vizită privată a celui mai creativ hub boutique din centrul capitalei şi lasă-te cucerit de Grey Matter HUB.

Eram în căutarea unui loc care să poată găzdui cursurile Coders Lab. Grey Matter HUB a fost soluția inteligență atunci când vine vorba de săli de curs luminoase, spațioase și moderne cu pachete avantajoase și oferte flexibile.
Recomand Grey Matter HUB.

Nicoleta Măcineanu, Project Manager Coders Lab

Eram în căutarea unui spațiu care să poată acomoda până la 35 de persoane pentru cursurile Coders Lab în cadrul cărora sunt profesor. Grey Matter HUB mi-a oferit cea mai avantajoasă oferta all inclusive și a devenit partener oficial al cursurilor Coders Lab.
Recomand Grey Matter HUB.

Cătălin Marin, IT specialist

În calitate de Freelancer am nevoie de un spațiu flexibil, liniștit și central. Grey Matter HUB m-a cucerit cu atmosfera primitoare și caldă și echipa minunată alături de care mi -am dorit să rămân. Mă bucur de alegerea făcută.
Recomand Grey Matter HUB.

Cristina, Freelancer

Eram în căutarea unui sediu central pentru compania noastră. Principalele criterii care au stat la baza alegerii Grey Matter HUB au fost locația centrală, orele flexibile, pachetele avantajoase și înregistrarea punctului de lucru. Mă bucur că am făcut această alegere.
Recomand Grey Matter HUB.

Valeriu Daneș, Manager IVOA Solutions DMLC

Cine spune că nu le poți avea pe toate? Pentru mine comunitatea este cel mai important factor atunci când trebuie să aleg un birou. La Grey Matter HUB am găsit mixul perfect dintre minți creative, echipe digitale și cursuri IT cu spirit de ONG-uri. Sunt încântat că am ales să lucrez aici.
Recomand Grey Matter HUB.

Mugur, Specialist IT Coders Lab

A avea un birou central este mereu un mare plus atunci când jobul pe care îl ai este unul dinamic și mereu pe fugă. Grey Matter HUB se află la 10 minute distanță de mers pe jos de stația de metrou Piața Universității, lucru care a făcut ca acesta să fie biroul ideal pentru mine.
Recomand Grey Matter HUB.

Ovidiu Paraschiv, Specialist Vânzări soluții IT

În calitate de consultant legal am în permanentă nevoie de un loc în care să îmi pot organiza ședințele și întâlnirile. La Grey Matter HUB am găsit o varietate de săli de ședință, pachete avantajoase, lumină naturală și terase private. Sunt fericit cu alegerea făcută și:
Recomand Grey Matter HUB.

Dorinel Tănase, Jurist

La Grey Matter HUB am găsit o locație în care toate proiectele Kite  pot deveni realitate. Fie că vorbim de sediul companiei sau de spaț îi de eveniment, Grey Matter HUB este un spațiu unde exact așa cum ii spune și numele, lucrurile sunt bine gândite și create special pentru că tu să îți poți atinge potențialul maxim.
Recomand Grey Matter HUB.

Ioana Cristea, Managing Director Kite Digital Agency

În calitate de fotograf profesionist sunt mereu atentă la detaliile spațiului în care urmează să lucrez. Grey Matter HUB este locația ideală pentru ședințe foto profesioniste, datorită spațiilor luminoase, tavanelor înalte și a atmosferei calde, care se regăsește în fiecare dintre săli.
Recomand Grey Matter HUB.

Alexandra Chioveanu, Fotograf

Încă de când mi-am început activitatea ca freelancer am fost fascinat de spațiile neconvenționale. Am căutat o locație centrală cu un mediu dinamic și liniștit în același timp. M-am bucurat să găsesc toate acestea la Grey Matter HUB.
Recomand Grey Matter HUB.

Silviu Petrescu, Freelancer

Atunci când locuiești în afara capitalei, accesul la un birou central este foarte important. Grey Matter HUB se află la 10 minute de stația de metrou Piața Universității și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să îmi stabilesc sediul aici.
Recomand Grey Matter HUB.

Radu, Specialist IT Coders Lab

Căutam o locație în care workshopurile mele de styling personal să se potrivească perfect. Grey Matter HUB a venit ca o surpriză pentru mine iar locația lor a devenit imediat preferata mea pentru cursuri și workshopuri de styling și design. Mă bucur că am făcut această alegere.
Recomand Grey Matter HUB.

Irina Markovits, Stilist personal

Muzele au nevoie de Grey Matter HUB. Crearea unei strategii de brand implică foarte multă creativitate și materie cenușie. Pentru mine Grey Matter HUB este locul acela în care mă regăsesc mereu atunci când sunt în căutare de inspirație.
Recomand Grey Matter HUB.

Victoria Tarnovski, Freelancer

Am ales să lucrez la Grey Matter HUB datorită spiritului creativ și atmosferei calde pe care o regăsesc aici. Grey Matter HUB m-a cucerit cu designul minimalist, atenția pentru detalii și pachetele avantajoase pentru tot ce înseamnă birouri și spații de co working.
Recomand Grey Matter HUB.

Andrei Tarnovski, Manager Perestroika

Poți fi cine vrei tu să fii atâta timp cât ai spațiul ideal pentru a te dezvolta. Când spun Grey Matter HUB primele lucruri care îmi vine în minte sunt creativitatea și o minte deschisă. Cu toții avem materie cenușie în noi, ține doar de noi să o accesăm și să ne concentrăm pe ea.
Recomand Grey Matter HUB.

Ana Stan, Co fondator Grey Matter HUB

Știi că ai găsit locația perfectă atunci când arhitectura interbelică se îmbină perfect cu designul minimalist, spațiile luminoase, și servicii all inclusive. Acestea sunt unele dintre atributele care stau la baza Grey Matter HUB și care îl face pe acesta să fie cea mai bună soluție all inclusive pentru spații private de birouri, co work și săli de eveniment.
Recomand Grey Matter HUB.

Gabriel Stan, Co fondator Grey Matter HUB

În calitate de Make up artist și trainer sunt în permanentă în căutare de locații creative, cool out of the box cu un vibe proaspăt. La Grey Matter HUB am găsit o varietate de săli de workshop, moderne, cu lumina naturală și terase private. M-am îndrăgostit de atmosfera primitoare și de serviciile iresprosabile!
Recomand Grey Matter HUB.

Adina Vlad, Make up Artist Rimmel London

Atunci când lucrezi într-un domeniu precum sunt resursele umane, ești mereu în căutarea unor soluții ideale pentru organizare de conferințe și ședințe în afară biroului. Grey Matter HUB este spațiul ideal pentru mine și echipa mea. Oferă spații de conferință pentru până la 35 de persoane și este perfect pentru orice tip de întâlnire ți-ai dori.
Recomand Grey Matter HUB.

Roxana Bulf, Specialist HR

A fi mereu în pas cu ultimele trenduri și noutăți, este mereu istovitor dacă nu ai un partener de încredere care să te susțină in toate proiectele. Pentru mine Grey Matter HUB este soluția completă de co working și săli de workshop, la care mă întorc mereu cu mare drag.
Recomand Grey Matter HUB.

Ioana Dumitrache, Blogger

Ori de câte ori am nevoie de un spațiu de lucru în afara biroului, mă reîntorc cu drag la Grey Matter HUB. Locație centrală, servicii all inclusive, design modern și o atmosferă foarte primitoare.
Recomand Grey Matter HUB.

Ștefan Burloiu, Specialist IT

Ador să lucrez în spații dinamice și flexible, cu un design ieșit din comun și o atmosfera cât mai călduroasă. Pentru mine Grey Matter HUB a devenit ca o a doua casă, datorită arhitecturii interbelice, designului elegant și versatil și flexibilității pe care o găsesc de fiecare dată pentru oricare dintre proiectele mele.
Recomand Grey Matter HUB.

Mihaela Nadia Sandu, Director Hands Across România

Servicii incluse

Oferte

Ideal pentru:
coworking în open space

Afacerea ta se află la început de drum și ai nevoie de un spațiu de unde să poți lucra nestingherit? Bine ai venit la Grey Matter HUB!

160 € / lună / persoană
125 € / lună / persoană
Flexi
1 zi : 18€ / 90lei / persoană
5 zile : 60€ / 300lei / persoană
Ideal pentru:
echipe de 2 până la 12 persoane

Un birou central, creativ și disponibil 24/7 cu lumină naturală, terasă privată și mobilier versatil.

400 € / lună / birou
350 € / lună / birou
Flexi
1 zi : de la 60€ / 300lei / birou
5 zile : de la 270€ / 1350lei / birou
Ideal pentru:
ședințe, workshopuri și conferințe

Dacă ești în căutarea unei săli de conferință pentru maxim 35 persoane, ai ajuns în locul care trebuie. Lasă-ne un mesaj cu specificațiile evenimentului tău și hai la Grey Matter HUB.

de la 110 lei / oră

In funcție de sala, numărul de participanți, ziua si ora evenimentului.

Hai să ne cunoaștem

Ne-ar face mare plăcere să ne cunoaștem așa că nu ezita să îți rezervi vizita privată și să treci pe la noi.

  Nume complet *

  Telefon *

  Email *

  Pachet *

  Disponibilitate

  Vizitează-ne

  Adresa:

  București, Bulevardul Carol I 68,
  etaj 1 și etaj 3, cod poștal 020917
  Tramvai: 21
  Autobuz: 69, 70, 85, 90, 311, N102, N113
  Metrou: la 10 minute distanță de
  stația de metrou Piața Universității

  Program:

  Deschis non stop 24/7

  Telefon:

  0727.488.485

  Email:

  info@greymatterhub.ro

  Înscrie-te în newsletterul nostru

  Și îți promitem că ai să primești doar informațiile relevante pentru tine și NICIUN SPAM! Dacă te deranjăm poți oricând să îți dai “dezabonare” și nu ne vom supăra!